Naše usluge

home-insurance

Osiguranje imovine

Pobrinite se da vaš dom i stvari u njemu budu zaštićeni od nemilih događaja koje ne možemo predvidjeti, ali njihove posljedice možemo ublažiti. Odaberite odgovarajuće osiguranje, a mi ćemo preuzeti rizik.

Auto osiguranje

Odlučite se za osiguranje automobila koje vam pruža najbolju pokrivenost, koja će najbolje zaštititi sebe, svoje putnike i vozila. Odaberite odgovarajuće osiguranje i pokažite odgovornost prema sebi, Vašim suputnicima i Vašem vozilu.

Osiguranje nezgode

Ugovaranjem osiguranja od posljedica nesretnog slučaja (nezgode) ne možete spriječiti neželjeni događaj, ali pravovremenim razmišljanjem možete umanjiti njegove posljedice.

life-insurance

Zdravstveno osiguranje

Dok mi planiramo život, on nas svejedno iznova iznenađuje. Kada je Vaše zdravlje u pitanju, svedite iznenađenja na minimum i preuzmite kontrolu nad troškovima liječenja. ŽEA dobrovoljno zdravstveno osiguranje pomaže vam sačuvati ono najvažnije – zdravlje, a time i kvalitetu života.

life-insurance

Životno osiguranje

Ključ zadovoljstva je miran pogled u budućnost za Vas i Vašu obitelj. Zaštitite ga odgovarajućim životnim osiguranjem.

insurance

Mirovinsko osiguranje

Razmišljate o sebi i svojoj obitelji? Imate financijske planove u pedesetima? Želite dodatna primanja uz mirovinu iz obveznog mirovinskog osiguranja? Osigurajte se na vrijeme i živite svoje snove u bezbrižnoj budućnosti.